NASTAVNI PROGRAM

AKTUALNOSTI U JAVNOJ NABAVI

PRIJAVITE SE NA VRIJEME
Broj polaznika je ograničen


 • Trajanje

  8 nastavnih (školskih) sati

 • Lokacija

  Gradska knjižnica Marka Marulića Split, Slobode ul. 2

 • Datum edukacije

  25.11.2022

 • Kotizacija

  1.200kn + PDV / 159,27 EUR + PDV
  *tečaj konverzije 1 euro = 7,53450 kuna

 • Uključeno u kotizaciju

  Radni materijali edukacije, ručak

 • Evidencijski broj

  -Specijalistički programi izobrazbe i usavršavanja u javnoj nabavi su oslobođeni PDV-a prema čl. 39. st. 1. toč. i) Zakona o PDV-u., te se stoga na navedene cijene ne obračunava PDV.

Ako sudjeluju 3 i više polaznika iz iste organizacije onda ostvarujete 10% popusta po polazniku

Cijenu sa popustom moguće je ostvariti za sve prijave koje su podnesene najkasnije 10 dana od planiranog termina edukacije

Kotizaciju možete platiti na poslovni račun: IBAN: HR8223800061180003397
(Istarska Kreditna Banka d.d.)


Online prijavnica
PDF prijavnica

  Online prijavnica

  Vaši podaci

  Polaznici

  Način praćenja edukacije

   

  Slažem se da se moji podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit.
  Želim primati newsletter, ostvarivati pogodnosti kao pretplatnik i prvi dobivati najnovije informacije

  Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

   

  Tijekom ove godine doneseno je više novih akata, koji izravno utječu na područje javne nabave i koje bi obveznici javne nabave trebali uzeti u obzir prilikom izrade dokumentacije o nabavi i ponuda odnosno prilikom izvršenja postojećih ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma. Objavljeni novi europski pragovi za razgraničenje velike i male nabave, donesen je pravilnik kojim se uređuje mala nabava za potrebe obnove od potresa, donesen je zaključak Vlade RH o ublažavanju posljedica globalnog poremećaja na tržištima građevinskih materijala i proizvoda, izmijenjen je Zakon o obveznim odnosima. Uz pregled sadržaja tih akata ovom edukacijom steći ćete i nova znanja vezana uz najkritičnije točke dokumentacije o nabavi i planiranje u javnoj nabavi. Namijenjena je svim naručiteljima i ponuditeljima, obveznicima javne nabave, certificiranim osobama za provođenje postupaka javne nabave i onima koji sudjeluju u postupcima javne nabave, onima kojima su potrebni sati edukacije za produljenje certifikata, svima koji dolaze u dodir s propisima iz područja javne nabave.

  mercep

  PREDAVAČ

  Katarina Nataša Merćep, dipl.oec.

  Ovlašteni trener javne nabave sa dugogodišnjim iskustvom u Gradu Splitu. Završila je Fakultet za turizam i vanjsku trgovinu (smjer vanjska trgovina)  i stekla zvanje diplomirani ekonomist. Aktivno sudjeluje i provodi postupke javne nabave. Od 2007. godine zaposlena u Gradu Splitu, na mjestu Voditeljica Odsjeka za javnu nabavu i kontinuirano vodi upravno tijelo koje  se bavi centraliziranim provođenjem postupaka nabave Grada Splita i dijelom njegovih proračunskih korisnika.

  zana galic

  PREDAVAČ

  Žana Galić, dipl.oec.

  Ima više od 15 godina radnog iskustva u području javne nabave stečenog kroz rad u službi javnih naručitelja te konzultantskoj firmi na poslovima javne nabave i podrške investitorima. Prije odlaska u privatni sektor obavljala je poslove Voditelja Odsjeka za provedbu postupaka javne nabave u Uredu za javnu nabavu Grada Zagreba. Svakodnevno obavlja poslove vanjskog stručnjaka za javnu nabavu u projektima financiranim EU sredstvima za sve faze pripreme i provedbe postupaka javne nabave te realizacije ugovora o javnoj nabavi.

  Online prijavnica
  PDF prijavnica